+34 653 061167 / +44 (0)7939 123 345 | eho@norvilla.com

Mobile Homes

Mobilhytter til campingpladser og ferieparker.

Norvilla Danmark er førende distributør af mobilhytter for IRM, Lark, Willerby, Swift, ABI, Pemberton, Delta, BK, Regal, Louisianne og Tingdene i Danmark og vi har et kæmpe udvalg af mobilhytter til markedets mest konkurrencedygtige priser.

Vi har mobilhytter fra kun 119.500 DKK og de fås i alle tænkelige størrelser fra 16 m2 helt op til 80 m2. Alene i størrelsen 25 m2 til 35 m2 kan vi tilbyde over 40 forskellige modeller. Alle priserne på vores mobilhytter inkluderer transport fra producenten til campingpladsen.

Vi samarbejder med de største og mest erfarne spillere på markedet, hvilket gør, at vi altid kan finde en model, der passer til enhver campingplads i Danmark.

Norvilla har masser af modeller der er tilpasset det barske danske klima. Med op til 200 mm isolering og termostat-styret frostsikring gør, at de kan udlejes i ydersæsonerne. Farver på tag, beklædning og skodder kan også vælges i et bredt udvalg, så de passer ind i omgivelserne – om det er land, skov, strand eller by. Kontakt os og hør om dine muligheder for at få mobilhytter og tag del i udviklingen af den danske campinghytte-park!

delta

Delta Mobile Homes

Klik her for at se Delta Mobile Homes.

irm

IRM Mobile Homes

Klik her for at se IRM Mobile Homes.

Lark Mobile Homes

Klik her for at se Lark Mobile Homes.